Festa dinar d'EUiA 2011

A més de ser ja una tradició, aquest cop calia celebrar L'èxit obtingut a les eleccions municipals. Però també va ser l'ocasió per repartir els carnets d'afiliació entre els i les militants que encara no l'havien rebut.


Com va manifestar l'Amparo Ardanuy, coordinadora d'EUiA de Blanes, el augment de militants en els darrers dos anys es una dada significativa i esperançadora ja que a més de consolidar a molts simpatitzants com a afiliats, també ha estat remarcable el fet de que moltes de les noves incorporacions son de gent jove. Va destacar en aquest sentit la bona tasca portada a terme per la responsable d'afiliació, Iolanda Lara, a qui va felicitar.


Ardanuy va anunciar també que en la propera assemblea d'EUiA de Blanes, es produirà la renovació dels càrrecs de la Comissió Política Local. Va comunicar als assistents que aquest es l'últim acte que presentarà com a Coordinadora, ja que com s'ha fet a lo llarg dels anys quant s'ocupa un càrrec institucional, en el seu cas el de regidora, una altra persona ha d'assolir aquesta responsabilitat.


Joan Salmerón en un breu però directe parlament va recordar la importància de seguir treballant per tal d'aconseguir uns bons resultats en les eleccions generals del proper mes de novembre. 

Va posar l'accent en la necessitat de que EUiA vagi unit a IU i va comentar breument els punts d'acord entre les diverses organitzacions de l'esquerra a l'Estat espanyol. També la situació de Blanes pel que fa l'economia municipal va formar part del seu parlament, en el que va qüestionar les intencions del govern minoritari del PSC per trobar-hi solucions adequades, encoratjant a tothom a treballar de valent i no defallir.


Un pastís commemoratiu va tancar L'àpat que va continuar amb una llarga sobretaula en un ambient cordial i distes.