Qui som

Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) és una formació política formada per partits polítics com el Partit Socialista Unificat de Catalunya Viu (PSUC Viu), el Partit dels Comunistes de Catalunya (PCC), el Partit Obrer Revolucionari (POR) i el Partit d’Acció Socialista (PASOC) de Catalunya, la corrent organitzada de Rojos/Roges i afiliats i afiliades sense altre adscripció.

EUiA és un moviment polític i social anticapitalista que lluita a favor dels drets dels treballadors i les treballadores i, en general, dels sectors socials més desfavorits. Un moviment que treballa per aconseguir la igualtat real de gènere en el marc de la igualtat de drets per a tothom, els drets nacionals –inclòs el dret a l’autodeterminació- i un món ecològicament sostenible.

EUiA està organitzada en assemblees locals i d’àrea. A les comarques gironines estem organitzats en 13 assemblees locals i cinc àrees temàtiques (Moviment Obrer, Dona, Solidaritat i Immigració, Joves i Medi Ambient) totes les quals estan coordinades per la Comissió Intercomarcal.