Davant les retallades, el PSC de Blanes segueix de vacances

Aquest matí s'ha viscut a Blanes una de les manifestacions més multitudinàries mai vistes. Més de 2500 persones han sortit al carrer un dissabte, d'Agost, en cap de setmana de pont, i amb un sol i calor de justícia per reclamar i exigir que amb la salut no s'hi juga.

I és que estem parlant de perdre drets que fa anys que a Blanes ja tenim, com el de poder nèixer a Blanes, que des dels anys 80, les mares de Blanes podien parir a l'Hospital Sant Jaume. Posteriorment, amb la inauguració de l'Hospital Comcarcal de Blanes, van fer un salt qualitatiu. Doncs bé, ara parlem de tirar 30 anys enrere, i haver d'anar a parir a Calella! (entre d'altres!). És cert que hem de retallar fins al punt d'arribar a retrocedir 30 anys en el temps? NO. Tenim uns ingressos (tot i que lleugerament menors que els últims 3 o 4 anys) d'entre 3 i 4 vegades més grans que al 1980, per tant, no es pot justificar en cap cas aquesta supressió de serveis tant salvatge.Amb tot, aquests dies, el poble s'ha organitzat amb la col·laboració d'entitats,  organitzacions, associacions de veïns i gent individual pper sortir al carrer a protestar.
Regidors, militants, amics i simpatitzants del grup  ICV-EUiA Blanes

Amb aquest sentiment d'unitat, de poble, personalment esperava que el meu alcalde es posés al front, a peu de carrer, per reclamar a les autoritats competents que ens neguem a acceptar aquesta situació, que li farem costat en aquesta batalla.A CiU ni estava ni se l'esperava, al PP més del mateix (és més, he vist un dels regidors del PP parat amb el cotxe perquè no podia passar per la mani), però, a què juga el PSC, de veritat tant poc li importa? són ells els que ens han d'arreglar aquest dilema?? Ja començo a creure en sociovergències idológiques...

He sentit ràbia i tristesa veure com només hi havíem 3 regidors d'aquest Ajuntament (Joan Salmerón, Amparo Ardanuy i jo) al darrera de la manifestació ajudant i col·laborant en aquesta lluita, com sempre, per defensar els drets universals de tota persona, tingui la condició econòmica que tingui:
SANITAT, EDUCACIÓ i CULTURA i, per tant, una vida digna.


                                                      Víctor Catalan Casas
NOTA: A tots i totes, a tothom que heu estat dies a les 12 de la nit grabant falques de ràdio, fent pancartes, fulletons i pósters, que heu estat recollint signatures, que heu suat amb aquesta calor organitzant la mani, i amb un carinyo especial a l'Espai Jove Alternatiu i la gent que el forma per tantes ganes d'ajudar. A tots els ciutadans principalment de Blanes, però també de Lloret i Tossa que hem anat massivament aquest dissabte.De tot cor, gràcies a tots!