Actes a Blanes per commemorar l'aniversari de la República - LA 3a NO ESPERA!


LA 3a NO ESPERA!
 
La corrupció, les retallades, la monarquia decadent i la profunda crisi democràtica ens refermen cada cop més en que cal canviar de sistema de govern. Des de EUiA seguim creien en els valors de la República com un règim de govern que garanteix els drets i llibertats de les persones, per això, ara que s’acosta el 14 d’abril engeguem una campanya de visualització de la nostra reivindicació pel canvi. 
 
És per tot això que us demanem que des del dia 1 d’abril pengeu als  vostres balcons o finestres banderes republicanes. A més hem organitzat una sèrie d’actes públics en els que esperem la vostra participació, com:
 
Diumenge 7 d’abril, “Tombem la Truita!”: taula informativa sobre els valors republicans al passeig de Mar (davant del c/Ample) amb degustació de truites. (preparades per la nostra militancia).
Diumenge 14 d'abril, amb dos actes puntuals:
  • A les 11,30 h: Ofrena floral al Monument a les víctimes i represaliats pel franquisme, davant el cementiri de Blanes.Us demanem la més estricta puntualitat i que porteu banderes republicanes.
  • A partir de les 14 h: Dinar de la Festa Republicana al Paratge de El Vilar. El dinar, tindrà un preu de 5 € per persona (menys de 12 anys, gratis) per a cobrir despeses (la crisi ens afecta també a nosaltres) a pagar el dia del dinar.
Per calcular be, es important saber quantes persones serem el mes aviat possible. Us agrairem doncs   que truqueu al telèfon del loca:l 972 33 64 38, o que envieu un correu-e euiaccgg@gmail.com i ens dieu quants veniu, la data límit per a fer-ho es el dijous 11 d’abril.
 
  • Dissabte 20 d’abril, “III República, cada dia més a prop”: Acte públic organitzat pel PSUC Viu amb la presència del camarada, Antonio Romero Ruiz, polític i escriptor, ex diputat de Izquierda Unida per Màlaga, ex secretari general del PC d'Andalusia i autor dels llibres “Porque no me callo, cartas políticas” y “Memorias de Antonio Romero. Un jornalero en los secretos del Estado”. A les 17 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
 
 
VISCA LA REPÚBLICA!