Segueixen les negociacions pel pacte de govern entre PSC i ICV-EUiA a Blanes


En l’assemblea de la coalició ICV-EUiA de Blanes, que va tenir lloc ahir, divendres, 3 de juny, a la Biblioteca Comarcal d’aquesta ciutat, els assistents a la mateixa, mes de 60 persones, varen ser informats sobre en quin punt estan les negociacions amb el PSC, per tal d’arribar a un pacte de govern a l’Ajuntament.

Les converses varen començar la setmana passada, tal com es va informar en una assemblea prèvia, celebrada el passat 28 de juny, on els assistents varen aprovar iniciar les negociacions.

Joan Salmerón, Amparo Ardanuy, Paco Martínez i Pere Lopera
En l’assemblea d’ahir, un cop explicades quines eren les primeres propostes presentades pel PSC en resposta a les demandes expressades per la comissió negociadora de la coalició ICV-EUiA, que van arribar el mateix divendres, i de debatre sobre les mateixes, es van posar a votació una sèrie d’acords.

En primer lloc es va aprovar, per unanimitat de l’assemblea, el seguir amb les negociacions amb el PSC. Altre punt posat a votació va ser la necessitat de formalitzar un programa de mínims en comú, per començar a treballar. També l’assemblea va votar a favor aquest punt  de forma unànime.

El tercer punt  sotmès a votació va ser el reclamar, de forma irrenunciable,  la regidoria de Joventut per la coalició ICV-EUiA, essent també aprovada per unanimitat aquesta proposta pels assistents a l'assemblea.

Des de la taula és va aprofitar per desmentir el rumor que ha circulat aquests dies entre la ciutadania, en el que s’afirmava que es volia fer un pacte per tal de que durant dos anys fos alcalde el cap de llista del PSC i els altres dos anys el cap de llista de ICV-EUiA, reafirmant que des de la coalició sempre s’ha donat el vot al cap de la llista mes votada d’esquerres.
 
Joan Salmerón, cap de llista d’ICV-EUiA va comunicar que comunicaria els resultats acordats en aquesta assemblea a Josep Marigó, cap de llista del PSC, perquè els possés en coneixement de la executiva dels socialistes, que es reunirà  el proper dilluns, 6 de juny.