L'engany de la recollida selectiva a Blanes


Gent,
després de més de 4 anys de conscienciar a la població de Blanes per a realitzar la recollida selectiva, després d'adequar el sistema a la directiva Europea i normatives de la generalitat, l'Ajuntament de Blanes, aquest equip de govern, no compleix amb les seves pròpies ordenances, però més greu encara, no respecta a la població cívica, que a consciència s'han adaptat a realitzar la separació de la brossa a casa seva.
La ciutadania, exigeix allò que sap que és bo per al planeta (pensem globalment, actuem localment).
Si fins ara, Blanes, era exemplar en la recollida de la brossa orgànica, des del dia 20 de juliol, amb el canvi de sistema (sense existir expedient), la recollida orgànica i la de rebuig, va tota junta en el mateix camió.
Caldrà veure com aquest ajuntament, totalment arruïnat, podrà fer front a les multes que imposarà la Generalitat, quan facin la inspecció.
Us adjunto un link del youtube, on podreu veure com el dipòsit de recollida de l'orgànica (el de color marró) que porta adjunt, va a parar al dipòsit on es recull el rebuig. Perquè, si abans passaven en dies alterns per recollir separat, ara passen cada dia per recollir-ho tot. I per tant tot acaba al mateix diposit del camió.
http://www.youtube.com/watch?v=xVMPzEPzrgs